• image
  • image
  • image
  • image

13sYVNL copy qO0P67B copy R0Y9bQq copy linkedin copy AZLUg1s copy

Project1

Workshop schilderen met acrylverf  

Naast de schilderlessen zijn er ook dagworkshops, masterclasses en andere activiteiten zoals buitenschilderdagen waar je aan mee kunt doen.  
Een dagworkshop wordt gehouden in het atelier. Meestal op een zaterdag van 10.00 uur tot ca. 15.00 uur. Na een leerzame én fijne dag - mét gezellige lunch en nabespreking - ga je met een schilderij van eigen hand en naar eigen idee weer naar huis. Bij een dagworkshop staat een techniek, thema of verfsoort centraal. 

Data 2019 en januari 2020:
- 2 november, onderwerp 'bloemen', kleur en werken met paletmessen, formaat 80x80, acryl gecombineerd met olieverf. Prijs € 85,00 all in. <VOL>
- 25 januari, onderwerp 'landschap' of 'bloemen' schilderen met losse toets, grote blokkwasten, verfrollers en paletmes. Formaat 40x100 of 50x70. Prijs € 85 all in.

Wil je meedoen met een workshop? Meld je dan aan via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Foto's van eerdere workshops, informatie over data en prijzen vindt u ook op de facebookpagina van Atelier De Bonte Ezel.