• image
  • image
  • image
  • image

13sYVNL copy qO0P67B copy R0Y9bQq copy linkedin copy AZLUg1s copy

Project1

Workshop schilderen met acrylverf  

Naast de schildercursus worden er dagworkshops, inloopochtenden en buitenschilderdagen georganiseerd.
Een dagworkshop vindt plaats in het atelier en start om 10.00 uur, er is een gezellige lunch en een nabespreking. Om circa 15.30 uur gaat de deelnemer met een schilderij van eigen hand en naar eigen idee weer naar huis. Soms staat een techniek, thema of verfsoort centraal en een andere keer komt andere kunstenaar de workshop verzorgen.

Tijdens inloopochtenden staat de deur open voor iedere schilder(es) die persoonlijke begeleiding wenst bij een schilderij dat gemaakt wordt. Een advies, zetje in de goede richting en daarna fijn schilderen in het atelier.

Bij buitenschilderdagen neem je zelf je stoelje (en soms ook je lunch) mee naar een mooie plek in de (wijde) omgeving van Apeldoorn. Denk aan Hoog Soeren, met zijn pittoreske kerkje, of de heidevelden! We schilderen altijd wel in de buurt van (drink)water en sanitair.

Informatie over data en prijzen treft u op deze website (agenda) en op de facebookpagina van De Bonte Ezel.

 

 

Informatie over workshops en andere activiteiten ook via telefoon (06 - 23444740) of mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).