• image
  • image
  • image
  • image

13sYVNL copy qO0P67B copy R0Y9bQq copy linkedin copy AZLUg1s copy

Project1

Gezien bij Creart: 'onze Rembrandt'

Het Rijksmuseum heeft in het voorjaar van 2019 een wedstrijd uitgeschreven 'Lang leve Rembrandt', ter ere van 350 jaar Rembrandt van Rijn. lOok wij - de cursisten van Atelier De Bonte Ezel - hebben meegedaan en een prachtig lschilderij ingestuurd. Helaas is dit schilderij niet uit de ruim 8.500 inzendingen uitgekozen om in het Rijksmuseum te hangen. 
Maar is dat erg jammer? Welnee!
Het schilderij met 24 portretjes van Rembrandt en zijn zoon Titus is nu te zien in de winkel of etalage van de winkel in kunstenaarsbenodigdheden 'Creart' aan de Brinklaan in Apeldoorn. 
Zonder toegangskaartje te bekijken!

Inloopatelier op zaterdagmorgen

Het inloopatelier is voor iedereen die met acryl, aquarel, pastel of olieverf bezig is, en het fijn vindt om advies of begeleiding te krijgen. Kun je niet verder met een schilderij, of weet je juist niet waar je moet beginnen? Misschien heb je hulp nodig bij kleuren mengen of de eerste opzet. Daar is het inloopatelier voor bedoeld. En natuurlijk kun je 2,5 uur heerlijk in alle rust komen schilderen!

Kosten: € 17,50.

Het inloopatelier gaat door met drie of meer aanmeldingen. Aanmelding vooraf via 06-23444740 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.