• image
  • image
  • image
  • image

13sYVNL copy qO0P67B copy R0Y9bQq copy linkedin copy AZLUg1s copy

Project1

Nieuwsbrief april 2019

In de nieuwsbrief staan alle activiteiten van april tot en met augustus 2019 op een rijtje: cursistenexpositie, open atelierroute, inloopochtenden, buitenschilder-dagen en een zomercursus.

Tijdens de zomermaanden is er geen schilderles, maar voor degenen die buiten het seizoen op vakantie gaan en niet alle zomerdagen in de tuin aan het werk zijn, fietsen, wandelen of andere fijne bezigheden buiten de deur hebben, kan er gezellig samen geschilderd worden. 

Ga hier naar de nieuwsbrief voor het hele overzicht

Wil je meedoen aan één van de activiteiten? Stuur dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of whatsappje (06-23444740).

Gelezen in de Nieuwsbrief van wijkraad De Naald

In het wijkblad van wijkraad De Naald 2017-juni is een mooi artikel te lezen over het atelier. Marie-José Laurens heeft me hiervoor geïnterviewd. Dat interview was een leuke ervaring. Voor mijn werk zit ik meestal aan de interviewzijde, nu aan de andere kant. Over het atelier, het ontstaan, de plek in de wijk het Loo, de schilderlessen, workshops en masterclasses. En ook over het grote schilderij van Paleis het Loo samengesteld uit 50 schilderdoekjes van 20x20 cm. Een oproep voor wie belangstelling heeft. Ik ben blij met al die belangstelling uit de buurt. Het atelier groeit in de negen vestigingsjaren 'op het Loo' gestaag uit naar een begrip in de wijk! 

Cursisten exposeren 6 en 7 mei 2017  14.00 - 18.00 uur

Cursisten zijn trots op hun schilderijen en dat laten ze tijdens de expositie zien. Van 14.00 - 18.00 uur is het atelier open voor cursisten, familie en vrienden, en voor alle andere belangstellenden. Het atelier (en de tuin of bij minder goed weer ook het huis) is omgebouwd tot expositieruimte. Met deze expositie sluiten we het lesseizoen af. Het is altijd een kleurrijk, creatief en inspirerend gebeuren. En gezellig! 

Laatste lesweek en cursistenexpositie

We 'schrijven' 15 april 2019 en  de laatste week schilderles 'staat voor de deur'.  
Vrijdag 19 en zaterdag 20 april houden we de cursistenexpositie. Het atelier richten we vrijdagmiddag na de schilderles in als expositieruimte. Cursisten laten er hun werk zien aan elkaar, hun familie of vrienden. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom

En er volop gezelligheid, een hapje en een drankje. Met cursistenexpositie wordt het schilderles-seizoen afgesloten. De lessen gaan medio september 2019 weer van start.  

Inloopatelier op zaterdagmorgen

Het inloopatelier is voor iedereen die met acryl, aquarel, pastel of olieverf bezig is, en het fijn vindt om advies of begeleiding te krijgen. Kun je niet verder met een schilderij, of weet je juist niet waar je moet beginnen? Misschien heb je hulp nodig bij kleuren mengen of de eerste opzet. Daar is het inloopatelier voor bedoeld. En natuurlijk kun je 2,5 uur heerlijk in alle rust komen schilderen!

Kosten: € 17,50.

Het inloopatelier gaat door met drie of meer aanmeldingen. Aanmelding vooraf via 06-23444740 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.